Sådan opdateres programmet

Programmet opdateres automatisk, hvis du vælger opdateringstilstanden Automatisk i vinduet med indstillinger for opdateringer (SikkerhedAntivirusdatabaseopdateringTidsplan for opdatering af databaser).

Programmet opdateres automatisk, hvis du installerer en ny version af programmet over den tidligere version. Når du opdaterer betalingsversioner af Kaspersky, bevares alle dine indstillinger.

Hvis brugeren har sat scanningsopgaver på pause i det øjeblik, hvor opdateringen ankommer, vil programmet tvinge disse opgaver til at stoppe og køre opdateringen. Aktive scanningsopgaver tvinges ikke til at stoppe.

Ved download af opdateringen sammenligner programmet den forrige og den nye version af slutbrugerlicensaftalen, Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål. Hvis aftalerne og/eller erklæringerne ikke er ens, opfordrer programmet dig at læse og acceptere dem igen.

Begrænsninger for opgraderinger fra en tidligere version af Kaspersky Free